Дан чистих планина

петак, 11 септембра 2020 je
ПСК Победа, из Београда, шаље вам позивно писмо, најаву и програм 18. планинарске спортске  манифестације која ће се одржати на Рајцу, 26-27. 09. 2020. године, поводом Дана чистих планина, са следећим садржајем:   РА “Дан чистих планина”, планинарење и пешачење из осам различитих праваца на Сувобору и Рајцу, по Рајачкој трансверзали и осталим планинарским стазама; Трофеј Београда
ОПШТЕ ПРЕВЕНТИВНЕ МЕРЕ Како би се умањио ризик од инфекције и ширења заразе, потребно је примењивати следеће опште превентивне мере и препоруке: ✓Обезбедити да сви запослени уколико имају симптоме који указују на COVID-19 не долазе на посао, већ да се одмах повуку у самоизолацију. ✓Обавезно  је  да  се  ове  особе  у  тим  случајевима  одмах  јаве
Letnji alpinistički tečaj 2020
На основу плана и програма школовања кадрова Алпинистички одсек Београда “Др Растко Стојановић” организује: ПОЧЕТНИ ЛЕТЊИ АЛПИНИСТИЧКИ ТЕЧАЈ од 15. јуна до 7. јула 2020. године На течај се можете пријавити до 14. јуна 2020. године попуњавањем електронске пријаве. Поводом обележавања 70 година од оснивања, Алпинистички одсек Београда – најстарија алпинистичка организација у земљи –

ОБАВЕШТЕЊЕ!!!

субота, 21 марта 2020 je
Поштоване колеге – планинари! На основу уведеног ванредног стања у Републици Србији и одлуке Планинарског савеза Србије обустављају се све планинарске активности предвиђене Календаром активности за 2020. годину до даљњег (односно до укидања ванредног стања). Из истог разлога отказује се изборна Скупштина Планинарског савеза Београда заказана за 09.04.2020. године. С планинарским поздравом! Председник ПСБ Милисав
pobedina skola orjentacije
ПОБЕДИНА школа оријентације за 2020. годину под покровитељством Планинарског савеза Београда. Школа је бесплатна за све полазнике до 18 година старости, полазници од 19 до 27 година плаћају 500 дин, а старији од 27 година 1000,00 дин за све 4 недеље колико траје школа и завршни испит. Полазници не могу бити млађи од 9 година. субота, 22.02.2020.
Takmicenje u planinarskom Viseboju 2019 Tara
Све израженије тенденције у спорту да се такмичарски карактер, посебно јуниорских категорија, ставе у први план уграђене су и у нови Закон о спорту. Да би планинарство као добро котирана спортска грана задржала или поправило статус неопходно је да у својим активностима што више уведе такмичарски карактер. Управни одбор Планинарског савеза Београда је због тога
Дани пешачења 2019

Београд ХОДА!