Мајски спортски дан

четвртак, 19 април 2018 je
А. Планинарско оријентационо такмичење за лигу ПС Србије (треће коло) и Првенство Београда (прво коло) Б. Турнир у малом фудбалу В. Планинарскa пешачкa турa СУБОТА 26. МАЈ 2018. A. Планинарско оријентационо такмичење за лигу ПС Србије (треће коло) и Првенство Београда (прво коло) Овогодишње такмичење, у склопу „Мајског спортског дана“, има меморијални карактер и посвећено
Спортски клуб „Трибе“, у сарадњи са Планинарским савезом Београда организује „Радионицу спортског пењања за децу и омладину“ 12. и 13. мај 2018. године од 10:00 – 14:00 часова код Вештачке стене на Ади Циганлији, Београд. Са децом ће радити спортски стручњаци и тренери спортског пењања. Учесницима радионице ће бити обезбеђена комплетна опрема за спортско пењање. Позивамо
ПОВОДОМ СТОГОДИШЊИЦЕ ОД БИТКЕ НА ДОБРОМ ПОЉУ И ЗАВРШЕТКА ПРВОГ СВЕТСКОГ РАТА,  ПЛАНИНАРСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА И УДРУЖЕЊЕ „КАЈМАКЧАЛАН“ ОРГАНИЗУЈУ МАРШ ПОБЕДЕ – „ДОБРО ПОЉЕ 2018“   Први дан: ЧЕТВРТАК (12.07.2018.) Полазак аутобуса у 20,00 часова са паркинга код  «Плаве локомотиве» (на главној ж/с).  Вожња аутопутем преко Македоније до граничног прелаза Меџитлија на граници са Грчком. Успутне
Распоред акција: ЗИМСКИ ТЕЧАЈ ВИСОКОГОРСТВА 2018. Датум Кратак опис акције 26-28.01.2018. Овчар Бања / Каблар У оквиру теоријског дела учесници су слушали четири предавања по плану и програму: Ходање по снегу и леду. Опрема (лична и заједничка), техничка опрема Оријентација у планини и коришћење ГПС-а Тренинг за планинаре и високогорце У оквиру практичног дела учесници су
У временском периоду од 14. маја до 3. јуна 2018. године . На течај се можете пријавити до 10. маја 2018. године: Попуњавањем >> онлине пријаве Лично – на састанку АОБа, у просторијама Одсека, Тадеуша Кошћушка 70, сваког четвртка од 20:30 часова. Теоријска предавања ће бити организована у просторијама АОБ-а, у улици Тадеуша Кошћушка 70,
Kao и сваке године, Алпинистички одсек Београда, у склопу програма школовања млађих кадрова, одржао је почетни зимски алпинистички течај у периоду фебруар-март. Први део течаја одржан је у Београду – теоријска предавања у просторијама АОБ-а, а практична настава, остала предавања и завршни успони и вежбе одржани су на Дурмитору у Вирку и Осојеним гредама у
Под покровитељством Града Београда Секретријата за спорт и омладину и Планинарског савеза Београда,  Планинарско спортски клуб „Балкан“ организује акцију „КОРАКОМ ДО ЗДРАВЉА  за планинарски ПОДМЛАДАК Београда. Позивамо клубове и друштва чланице ПС Београда да нам се придруже на Загајичким брдима  18.03.2018. Делиблатска пешчара или Банатски  песак јединствена је пешчара у Европи а налази се у
  Р. БР. НАЗИВ АКЦИЈЕ-АКТИВНОСТИ ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА ОРГАНИЗАТОР ВОЂА АКЦИЈЕ РАД СПОРТСКИХ ШКОЛА 1. ОСНОВНА ПОБЕДИНА ШКОЛА ПЛАНИН.ОРИЈЕНТАЦИЈЕ Фебруар-март Победа Јелена Бабић 2. 8. ПЛАНИНАРСКИ ПОДМЛАДАК БЕОГРАДА НА РАЈЦУ 03-04. март Раднички Ј. Новески 3. ОСНОВИ ПЛАНИНАРСТВА Март-април Победа Бобиша Мариновић 4. ЛЕТЊИ КАМП 2018 30.06-09. јул Копаоник М. Хинић 5. РАДИОНИЦА СПОРТСКОГ ПЕЊАЊА Април-мај
У временском периоду од 15. фебруара до 8. марта 2018. године. Течај ће се одржати по новом Правилнику за организовање почетног алпинистичког течаја. Настава се одржава у просторијама Алпинистичког одсека Београда (од 15. фебруара до 8. марта, уторком и четвртком од 18 до 20х) и на теренима планинског масива Дурмитор у периоду од 24. фебруара до 3. марта
Pobeda Osnove Planinarstva 2018

Основи планинарства 2018

понедељак, 19 фебруар 2018 je
Oрганизатор обуке: ПCК Победа, Београд Кординатор обуке: Бобиша Мариновић, ПСС 317 Место одржавања обуке: Просторије ПСК Победа и Рајац, планинарски дом “Чика Душко Јовановић” Време одржавања обуке: 21. фебруар – 28. март 2018 Планирани број полазника: 50 Br. nastavnih tema Nastavna tema Teoretska nastava ( čas ) Praktična nastava ( čas ) 1 Poznavanje planina